21-11-2017: Ny Facebook-gruppe for Jagtsti

Engagerede frivillige i Danmarks Jægerforbund har skabt en Facebook-gruppe for Natur- og Jagsti, som giver ekstra liv til jægernes sommerjagt – Jagtsti.

21-11-2017: Jagttegn i lydbogsudgave er opdateret

Lydbogen til undervisningsmaterialet Jagttegn er blevet genindtalt, så det stemmer fuldstændig overens med den sidste version af bogen.

21-11-2017: Prøve nul er udsolgt – produktion af nye er i gang

SEGES forlag melder at jagtprøverne til undervisningsbrug er udsolgt. Forlaget og Danmarks Jægerforbund har igangsat arbejdet med at producere nye tidssvarende prøver.

21-11-2017: Nyt hold Vildtforvaltere færdigbagt

Horoskopet forudsiger jagt for det nye kuld vildtforvaltere, der fredag dimitterede fra Vildtforvaltningsskolen, Danmarks Jægerforbund. De 16 nye vildtforvaltere blev fejret på behørig vis af deres nærmeste, undervisere og politikere.

20-11-2017: Nedlægger du havlit eller fløjlsand?

Går du på jagt efter havlit eller fløjlsand, vil vi meget gerne have din hjælp til et projekt, der skal sikre mere viden om de trængte dykænder. Se hvordan du deltager og de første resultater fra projektet her.

20-11-2017: Justitsministeren: Sagsbehandlingstiderne skal holdes på 20 dage

Sagsbehandlingstiderne på de to våbenkontorer i Øst- og Vestdanmark skal holdes på maksimalt 20 arbejdsdage. Det sagde justitsminister Søren Pape Poulsen til jægerformand Claus Lind Christensen på et møde i ministeriet om netop de meget svingende sagsbehandlingstider.

17-11-2017: Buejagt på ren, vildsvin og kronvildt i Finland - også for danskere

Buejagten er blevet udvidet i Finland med arter som ren, vildsvin og kronvildt. De nye regler betyder, at du med et dansk buecertifikat og et finsk jagttegn er kvalificeret til at gå på buejagt i de 1000 søers land.

17-11-2017: Plant for vildtet

Meget vildtpleje er fokuseret på forår, sommer og jagtsæsonen. Men dækning mod blæst og gennemtræk er vigtig i vintermånederne.