23-09-2017: Bliv jæger: Når hårdt arbejde betaler sig

Vejen mod den første jagt: Christian har netop bestået jagtprøven og jagttegnet er i hus. Men hvad har han lært? Det deler han her.

22-09-2017: Efterlysning - gamle FM noder!

Efterlysning - gamle FM noder! - Jagthornsudvalget håber i vil hjælpe med at samle gamle noder til arkivering af tidligere anvendte noder til FM.

22-09-2017: Kuk i maskineriet – Lovsamlingen er forsinket

Grundet fejl hos trykkeriet må aspiranter og jagttegnskursuslærere vente lidt længere end normalt med at modtage årets lovhæfte. Lovhæftet udsendes efterfølgende uden beregning til alle der bestiller bogen i sampak med lovhæftet, fortæller SEGES forlag.

22-09-2017: Finalisterne til Årets Vildtret på Samsø er fundet

Seks dygtige kokke har netop kvalificeret sig til at deltage i kokkekonkurrencen
Årets Vildtret 2017, der finder sted på Samsø søndag d. 5. november.

22-09-2017: Dagsorden til VFR-mødet i september

Dagsordenen til det ordinære vildtforvaltningsrådsmøde i næste uge er nu offentliggjort, og som sædvanlig præsenterer og kommenterer vi forud for mødet de centrale dagsordenspunkter.

21-09-2017: - Vi tager skarpt afstand fra forgiftning af rovfugle

Det er uacceptabelt, at der sker ulovlig forgiftning af rovfugle, som det aktuelle fund af fire døde glenter ved Silkeborg. Det mener Landbrug & Fødevarer, Dansk Ornitologisk Forening og Danmarks Jægerforbund, der tidligere har henvendt sig til Miljøministeriet for at øge samarbejdet om at stoppe ulovlige forgiftninger af rovfugle.

21-09-2017: Ny jæger – og hvad så?!

Hvad stiller man egentligt op, når man lige er blevet jæger? ”Kørekortet” er i hus. Nu skal du ”lære at køre bil”. Det hjælper vi dig meget gerne med i DJ.

20-09-2017: Kursus for trofæopmålere afviklet på Kalø

20 trofæopmålere fra flere nordiske lande mødtes i dag hos Danmarks Jægerforbund på Kalø for at blive certificerede CIC-trofæopmålere.