23-02-2018: Debutanter på strandjagt

Selv om strandjagt kan være en barsk omgang, besluttede to unge kvinder sig for at prøve kræfter med jagtformen – Jægers udsendte var med!

23-02-2018: Jægerforbundets krans til H.K.H. Prins Henriks bisættelse

Jægerforbundet bidrog med en krans til H.K.H. Prins Henriks bisættelse på vegne af vores medlemmer. H.K.H. Prins Henrik var protektor for forbundet.

23-02-2018: Få indsigt i EU’s indflydelse på jagten i Danmark

Hvorfor kan der ikke fastsættes jagttid på bramgås og ulv? Hvordan kan vi få mere indflydelse på naturdirektiverne og EU’s landbrugspolitik? Få svar på disse spørgsmål og mange flere, når et skarpt panel i Jagtens Hus den 12. april debatterer og gør os klogere på EU’s indflydelse på jagten i Danmark.

22-02-2018: DJ styrker den politiske hjortevildtindsats

Siden 2014 har der været mange udfordringer ved arbejdet med hjortevildtet både i og uden for Jægerforbundet. Dette skyldes, at der er mange forskellige interesser forbundet med området. Det har slidt på de ressourcer, der har været tilknyttet opgaven, og det har i flere tilfælde været umuligt at finde gode løsninger og sikre tilpas fremdrift i forhold til udfordringerne.

22-02-2018: Ændringer i udstedelse af tysk jagttegn til udlændinge

Rådhuset i Flensborg har oplyst, at de har ændret i proceduren for udstedelse af jagttegn til udlændinge. Fremover er kravene mere firkantede. Ændringer sker for at forkorte sagsbehandlingstiden.

22-02-2018: Nye regler for Natur- og Jagtsti skyder et spændende år i gang

Natur- og Jagtstiudvalget i Danmarks Jægerforbund har, i deres søgen efter at skabe en optimal jagtoplevelse og konkurrence for alle jægere, cementeret beslutningerne om at ændre en smule på reglerne for Forbundsmesterskabet i Jagsti. Holdkonkurrencen nedlægges, og der oprettes to nye rækker: én for den almene jæger og én for nyjægeren.

21-02-2018: Sagsbehandlingstiderne er tilbage på sporet

Det har været endnu en turbulent tid for politiets to administrative centre, der er blevet en del af regeringens udflytningsplan. Men sagsbehandlingstiderne er gået i den rigtige retning. I fremtiden kommer der fokus på en ny våbenbekendtgørelse og politiets praksis vedrørende tilladelse.

21-02-2018: Mårhunde har fart på reproduktionen

Et nyt specialestudie viser, at der er mere fart på mårhundens reproduktion end tidligere antaget. Det sætter ekstra fokus på reguleringsindsatsen - også i vintermånederne.